Popravek varnostne luknje


Popravek varnostne luknje

Spravimo se skupaj na nevarnost in ta bo kmalu odnehala!

Pozor! Ta popravek zahteva, da ste popolni računalniški iliterati in da le s pomočjo dobrega prijatelja znate ločiti med miško in mačko.

Previdno preberite vse črke na tej strani, predno poskušate prebrati vse črke na drugih straneh. Vkolikor imate težave s prebiranjem črk, prosite za pomoč svojega ali izposojenega štiriletnega otroka.

Ne pozabite preveriti, ali ta varnostni popravek zadeva tudi vas: preberite seznam prizadetih operacijskih sistemov, predno poskušate priti v stik z našo servisno službo. Servisne službe nimamo.


Znaki, da je vaš računalnik prizadet:

Občasno surfanje, nalaganje strani v brskalnik, brnenje ventilatorja, medtem ko telefonirate v banji vroče vode, in mijavkanje zbiralnika za odvlečene datoteke so jasni znaki, da vas je napadla varnostna luknja iz tega opozorila. Priporočamo vam, da jo nemudoma zamašite.


Znaki, ki niso pomembni:

Med nepomembne znake vsekakor štejemo vse oznake peskanega džinsa. Drugi nepomembni znaki so še mnogo manj pomembni. Pri peskanju pazite, da ne zaidete v globoki del peskovnika, saj je ta izključno namenjen poklicnim arhitektom. Ob kršitvi vas bomo izključili z naprav za vzdrževanje življenja.

V primeru znaka, ki ni pomemben, slecite hlače, jih zgrabite za desno hlačnico in vrtite nad glavo, dokler vas ne opazi osebje otroškega igrišča. Nato stecite do vrtiljaka in s sunkovitimi gibi poženite stroj v beg. Če niti to ne pomaga, napolnite spodnjice s telesnimi tekočinami.


Znaki, da ste prijetna oseba:

Nimate ugrizov neznanega porekla na telesu.


Kaj se lahko zgodi, če popravka ne namestim?

Strokovnjaki za medplanetarne mahinacije trdijo, da popravek ni potreben, a nihče od nas ne trdi nasprotno. Nasprotno: mi trdimo, da nimajo prav, zato predlagamo, da dobro preučite svoje možnosti, predno poskušate namestiti ta popravek. Friderik iz Nebraske je pozabil namestiti ta popravek in je naslednji dan zadel na loteriji. Tega ni nikoli izvedel, ker ga je dan prej posrkalo v varnostno luknjo. Razmislite o svojih pomembnostih – morda je vsaj ena od njih temno modra z rumenimi progami.


Kje dobim popravek?

Tu:


Kako vem, da se za popravkom ne skriva virus?

Virusi se razmnožujejo le preko elektronske pošte.


Operacijski sistemi, našteti spodaj, so prizadeti:

  • Runkl (vse različice);
  • OpenFrancelj (od različice 0.0.4458 Bula do različice 0.5.412 Švula);
  • MC CarrotJuice (vse različice);
  • Repinclux (le različice, ki jih distribuira VročaMačka);
  • Glavkom 2001, XD, Olé;
  • Kamasutra (različici 97 in 99);
  • OpenOpacupa (izvedba Ravalpindi – ostale itak smrdijo do neba);
  • Vriska (ob izidu menda ja ne).

Če vaš operacijski sistem ni naveden, ste varni. Če vaš operacijski sistem ni naveden, pa bi moral biti, ste nevarni.


Želimo vam čim manj lukenj, razen tam, kjer brez njih ne gre: steklenice, jogurt, krtine, partner, garaža, velik in dolg hrib, čevlji, cedila, ipd.

Spletkar

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!  © 1994-2008 Matija Lah & Tilen Ivič & Benjamin Lesjak